Om Centrum Dyreklinik Espergærde

Centrum Dyreklinik Espergærde er en moderne smådyrsklinik beliggende i hjertet af Espergærde – de hvide bygninger lige overfor stationen.

Vi prioriterer god tid til den enkelte patient. Vi sørger for et positivt besøg og indtryk for alle hunde, katte, kaniner og marsvin der kommer i klinikken. Mange års erfaring sikrer dit dyr et korrekt og grundigt forløb hos os.

Dyreklinikken i Espergærde blev stiftet i 2017 af de to erfarne og engagerede dyrlæger Amalie Sejr Dinsen og Christa Dam Hede. Service, grundighed og høj faglighed er nøgleord hos os. Vi bestræber os altid på, at stille høje krav til os selv, og yde den bedst mulige service for vores patienter og klienter.

Klinikkens faciliteter

Kat på bordet hos dyrlægen i Espergærde

I nyrenoverede, lyse og indbydende lokaler, råder Centrum Dyreklinik Espergærde over moderne udstyr. Vi har røntgen, tandrøntgen, laboratorieudstyr, anæstesimonitorering og ultralydsscanner. Klinikken bliver fornyet løbende med det nyeste udstyr, for at sikre skånsom og effektiv behandling.

Klinikkens er indrettet med to konsultationsrum, operationsstue og røntgenrum. Derudover har vi et stort effektivt forberedelseslokale til håndtering af indlagte dyr samt klargøring af operative patienter. Vi har indrettet et særligt konsultationsrum, eksklusivt til katte og gnavere. På den måde sikrer vi så stressfri og positiv behandling af disse patienter som muligt.

Se alle behandlinger

Udvalgte produkter og kvalitetsfoder i klinikken

Vi hos Centrum Dyreklinik Espergærde forstår vigtigheden af ernæring og passende udstyr til vores elskede kæledyr. Derfor har vi omhyggeligt udvalgt et sortiment af premium kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører, der deler vores engagement i dyrevelfærd og sundhed.

Foder fra førende mærker

Vi tilbyder nøje udvalgt foder fra førende mærker, der er kendt for deres ekspertise inden for kæledyrsernæring:

  • Hills: Banebrydende ernæringsløsninger med fokus på sundhed og smag.
  • Royal Canin: Skræddersyet ernæring tilpasset hvert kæledyrs unikke behov.
  • Essentials: Premium foder med høje kvalitetsstandarder og næringsrigt indhold.
  • Puppy Boheme: Specielt designet til at opfylde hvalpens ernæringsmæssige krav.
  • Burgess Excel: Højkvalitetsprodukter til gnavere med fokus på ernæring og trivsel.

Kvalitetsudstyr fra anderkendte producenter

Udover førsteklasses foder, tilbyder vi også kæledyrsudstyr fra anderkendte producenter:

  • Them Ropes: Robuste og holdbare rebprodukter til sjov og træning.
  • Siccaro: Unikke tørredækner til din “vandhund.”
  • Paikka: Stilfulde og funktionelle produkter til dit kæledyr.

Vores dedikerede team er altid klar til at vejlede dig om den bedste ernæring og udstyr til dit kæledyr. Besøg vores butik, hvor vi kombinerer ekspertise og kærlighed til at give dine kæledyr det bedste liv!

Kontakt

Moderne og tryg behandling

Ved indlæggelse benyttes de nyeste lyse, varme og lydisolerende plexiglasbure. Dette for at sikre mindst muligt stress og maksimal komfort for de indlagte patienter. Trygheden er i højsædet gennem hvert forløb, så kæledyret får den bedste oplevelse.

Vi hos Centrum Dyreklinik Espergærde foretager både medicinsk og kirurgisk udredning og behandling samt tandbehandling. Læs mere om de forskellige behandlinger. Vi tilbyder også behandling til katte og hunde med pelsproblemer. Har din hund adfærdsproblemer? Vi tilbyder træning og rådgivning til at skabe bedre trivsel.

Amalie fra Centrum Dyreklinik Esperfærge med hund i konsultationen

Centrum Dyreklinik består af

Billede af ejer og dyrlæge Amalie fra dyrlægen i Espergærde

Amalie Sejr Dinsen

Dyrlæge

Billede af Laura, dyrlæge hos Centrum Dyreklinik Espergærde

Laura Lind Flintrup

Dyrlæge

Dyrlæge Sofie

Sofie Østergaard Nielsen

Dyrlæge

Omrids af dame - billede på vej af dyrlæge Louise

Louise Ellegaard

Dyrlæge

Omrids af dame - billede på vej af dyrlæge og phd Carlotta

Carlotta Citerni

Dyrlæge, PhD

Billede af vsp Emily

Emily Hodges

Veterinærsygeplejerske

Veterinærsygeplejerskeelev Rebecca

Rebecca Christiansen

Veterinærsygeplejerskeelev

Billede af Rikke klinikkens assistent

Rikke Levin Thomsen

Klinikassistent

Billede af erica fra dyrlægen i Espergærde

Erica Torp

Klinikmedhjælper

Billede af Frederikke hos dyrlægen i Espergærde

Frederikke Siemoneit

Dyrlægestuderende

Asta Olesen

Dyrlægestuderende

Dyrlægestuderende Camilla

Camille Vinding

Dyrlægestuderende

Kæledyrets tryghed i fokus

Det kan virke skræmmende og usikkert for dit kæledyr at komme på en dyreklinik. Stemningen er anderledes, og kæledyret kan måske mærke, at du er bekymret. Det kan gøre den bange, nervøs og urolig.

Hos Centrum Dyreklinik i Espergærde sætter vi derfor god tid af til hver patient og gør vores, for at kæledyret slapper af og føler sig tryg. Det kan af og til være en svær opgave, men vi ønsker ikke at forhaste operationen, før kæledyret er klar og afslappet. Efter endt forløb ringer vi til ejeren et par dage efter, for at høre, hvordan det går.

Amalie med perserkat

Mød vores dygtige team af dyrlæger og
veterinærsygeplejersker

Billede af personalet hos Centrum Dyreklinik Espergærde

Vi er en del af VetFamily og Netdyredoktor.dk

Vores kæledyr er altid overladt til menneskers omsorg, både hvad angår pleje, sundhed og sygdom. Det forpligter både dig som dyreejer og os som dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi er en del af VetFamily, som er et unikt netværk for dyreklinikker. Her kan vi altid kan trække på hinandens ekspertise. På den måde får dit dyr altid den bedste behandling.

Netdyredoktor.dk er en online ressource inden for dyresundhed og veterinærpleje. Lidt som sundhed.dk er for mennesker, er netdyredoktor.dk til tilsvarende for kæledyr. Netdyredoktor.dk tilbyder information om forskellige kæledyrs sundhed, sygdomme, adfærd og ernæring. Artiklerne er er høj kvalitet og skrevet af dyrlæger.

Gå til Netdyredoktor.dk
Billede fra resource siden netdyredoktor.dk