Om klinikken

Centrum Dyreklinik Espergærde er en moderne smådyrsklinik beliggende i hjertet af Espergærde – de hvide bygninger lige overfor stationen.

Vi prioriterer god tid til den enkelte patient og sørger for et positivt besøg og indtryk for alle hunde, katte, kaniner og marsvin der kommer i klinikken. Mange års erfaring sikrer dit dyr et korrekt og grundigt forløb hos os.

Dyreklinikken blev stiftet i 2017 af de to erfarne og engagerede dyrlæger Amalie Sejr Dinsen og Christa Dam Hede. Service, grundighed og høj faglighed er nøgleord hos Centrum Dyreklinik. Vi bestræber os altid på at stille høje krav til os selv, og yde den bedst mulige service for vores patienter og klienter.

Klinikkens faciliteter

I ny-renoverede, lyse og indbydende lokaler, råder klinikken over moderne udstyr i form af røntgen, tandrøntgen, laboratorieudstyr, anæstesimonitorering og ultralydsscanner. Stedet bliver fornyet løbende med det nyeste udstyr, for at sikre skånsom og effektiv behandling.

Klinikkens er indrettet med to konsultationsrum, operationsstue, røntgenrum og et stort effektivt forberedelseslokale til håndtering af indlagte dyr samt klargøring af operative patienter. Vi har indrettet et særligt konsultationsrum, eksklusivt til katte og gnavere. På den måde sikrer vi så stressfri og positiv behandling af disse patienter som muligt.

Se alle behandlinger
Kontakt

Moderne behandling

Ved indlæggelse benyttes de nyeste lyse, varme og lydisolerende plexiglasbure for at sikre mindst muligt stress og maksimal komfort for de indlagte patienter. Trygheden er i højsædet gennem hvert forløb, så kæledyret får den bedste oplevelse.

Klinikken foretager både medicinsk og kirurgisk udredning og behandling samt tandbehandling. Læs mere om de forskellige behandlinger. Vi tilbyder også behandling til katte og hunde med pelsproblemer. Har din hund adfærdsproblemer? Vi tilbyder træning og rådgivning til at skabe bedre trivsel.

Centrum Dyreklinik består af

Amalie Sejr Dinsen

Dyrlæge

Christa Dam Hede

Dyrlæge

Laura Lind Flintrup

Dyrlæge

Laura blev færdig som dyrlæge i 2019 med speciale i udredning og behandling af smådyr/familiedyr. Under sin studietid arbejdede Laura på vores søsterklinik i København og har således været i “Centrum Dyreklinik familien” længe. Da Laura var færdig som dyrlæge fik hun ansættelse på vores klinik i København. Vi er nu så heldige at have fået Laura hos os på klinikken i Espergærde, hvor hun har arbejdet siden 2021.

Laura er empatisk, rolig og grundig i sin tilgang til dyrene. Til dagligt kan I møde Laura til konsultationer og ved hjemsendelser. Laura opererer på daglig basis samt foretager udredninger af indlagte patienter.

Privat bor Laura i København med kæresten Pelle og gravhunden Molly. Der er ingen tvivl om at hunde har en særlig plads i Lauras hjerte. Laura har en særlig interesse indenfor rehabilitering og gigtpatienter, som dermed er i meget trygge hænder hos hende.

Carlotta Citerni

Dyrlæge, PhD

Carlotta blev uddannet dyrlæge i 2013 fra universitetet i Bologna i Italien. Siden har hun arbejdet med kæledyr på flere dyreklinikker i Italien og i USA.

I 2016 flyttede Carlotta til København og påbegyndte sit PhD-studie i kardiologi ved Københavns Universitet, hvorfra hun fik tildelt sin ph.d.-titel i juni 2020. Hun har en stor interesse for kardiologi og billede-diagnostik, og efteruddannelse har altid været hendes højeste prioritet.

Carlotta har været en del af Centrum Dyreklinik-teamet siden juli 2020. På klinikken arbejder hun som ekspert inden for ultralydsdiagnostik, kardiologi samt anæstesi.  Carlotta er både ansat på vores klinik i Espærgærde og i København. Hun er derfor ikke på klinikken hver dag, men vi samler oftest scanningspatienter til de dage hun kommer. Carlotta er en helt utrolig dygtig ultralydsscanner og modtager gerne henvisninger indenfor kardiologi (hjertescanning) og generelle ultralydsundersøgelser, fx af bughulen.

Rikke Levin Thomsen

Klinikassistent

Sif Ravn

Dyrlægestuderende

Frederikke Siemoneit

Dyrlægestuderende

 

Rebecca Christiansen

Veterinærsygeplejerske-elev

Camilla Hoeck

Dyrlægestuderende

Kæledyrets tryghed i fokus

Det kan virke skræmmende og usikkert for dit kæledyr at komme på dyreklinik. Stemningen er anderledes, og kæledyret kan måske mærke at du er bekymret. Det kan gøre den bange, nervøs og urolig.

På klinikken sætter vi god tid af til hver patient og gør vores, for at kæledyret slapper af og føler sig tryg. Det kan af og til være en svær opgave, men vi ønsker ikke at forhaste operationen, før kæledyret er klar og afslappet til det. Efter endt forløb ringer vi til ejeren et par dage efter, for at høre, hvordan det går.

Mød vores dygtige team af dyrlæger og
veterinærsygeplejersker